(+45) 61 20 98 76
niels@tegnestuen07.dk

Byggetegning

Byggetegningerne er en vigtig del af ethvert projekt.

Vi tilbyder byggetegninger skræddersyet til dig

Skitserne er en vigtig del af ethvert projekt

Tegninger til skitser, byggeansøgning eller byggeri tilhører hver deres fase i et projekt, de er helt forskellige, og man kan sige, at de er skræddersyet til deres formål.

Skitserne er der, hvor tanker og ideer kan prøves af, uden at der er mange mål eller beskrivende tekster.

Tegningerne er lidt mere visuelle og forklarende, end de er målfaste og millimeterpræcise.

Tegninger til myndigheder

Tegninger til myndighederne skal indeholde den information, som kræves til ansøgning og tilladelse, og de fleste kommuner vil faktisk gerne være fri for, at de er for detaljerede. Derfor er myndighedstegninger ikke velegnede til byggeri, da der er en masse forhold som slet ikke er belyst endnu.

Projekttegninger

Byggetegninger eller projekttegninger er opsamlingen på skitser og myndigstegninger.

Nu skal der arbejdes helt ned i detaljen, og intet skal glemmes eller overses. Det er dem der ligger på byggepladsen, og der er dem der sikrer at byggeri og fornuftig udførsel går så gnidningsfrit som muligt. Det kan være fundamentplaner med afløb, detaljer til støbning, udførsel af udhæng eller overdækninger. Eller måske produktionstegninger til stålsøjler og bjælker, så de kan samles direkte på pladsen uden tilpasning og skæring.

Alle leverandører til byggeriet skal bidrage med hver deres del, så der er meget information, der skal samles sammen, og omsættes til tegninger. Hvis der særlige krav til pladsbehov eller gennemføringer i gulv og væg, så skal det tænkes ind i tegninger nu.

Gode erfarne håndværkere ved godt, hvad der skal til, så langt de fleste gange er det slet ikke et problem.