(+45) 61 20 98 76
niels@tegnestuen07.dk

Tegnestue

Tegnestuen07 er en særdeles bredt favnende tegnestue for både privatpersoner og professionelle.

Tegnestuen07 kan hjælpe dig med lige dét du har brug for

Tegnestuen07 er en særdeles bredt favnende tegnestue og henvender sig både til private, erhverv og landbrug. Kundernes ønsker er højeste prioritet, og der arbejdes målrettet mod at sikre fuld tilfredshed.

Vi er med dig fra begyndelsen af projektet

Et projekt kan starte helt fra bunden med skitsetegninger, og fortsætte hele vejen til myndighedsbehandling, byggetilladelse og byggetegninger. Eller du kan vælge frit, hvad du synes der er nødvendigt for at komme godt i mål.

Opgaver for privatpersoner

Er du privatperson, så kan typiske opgaver være nybyggeri, tilbygninger og ombygninger.

Har du en kuperet grund med stor forskellighed i terræn og udsigtsforhold, så kan jeg hjælpe med at lave terrænplaner og analyser af udsigten i forhold bygningsplacering og højder.

Energiberegning

Jeg kan hjælpe med energiberegninger som en særskilt ydelse, og det er ikke et krav, at jeg har lavet projektmaterialet.

Opgaver for entrepenører

Hvis du er entreprenør, og har vundet en licitation, men selv skal sørge for tegninger til egne håndværkere i byggefasen? Det kan f.eks. være kontor og erhvervsbyggeri, landbrug eller privat boligbyggeri.

I de tilfælde har tegnestuen07 stor erfaring, og skræddersyr tegninger efter kundens ønsker og behov.

Jeg kan hjælpe med vurdere behovet for afgravning og opfyldning i forhold til bygningens anlægskote og omkringliggende terræn.

Vi kan hjælpe dig med at gøre projektet komplet og fyldestgørende uden besværet

Tegnestuen07 har et godt netværk til entreprenører og håndværkere, samt ingeniører, brandrådgivere BK2 og fagkonsulenter til landbruget. På en måde kan jeg sikre, at projekterne bliver komplette og fyldestgørende, uden at du som kunde, skal stå for en besværlig kontakt til en leverandør.